Facebook Shops, una solució completa de ecommerce perquè les petites empreses puguin vendre online

Fa temps que s'esperava la reacció de Facebook en el món de la venda online, i després dels seus primers passos a través de catàlegs de productes i enllaços de vendes amb botigues externes, sembla que ja ha arribat una solució integral.

Facebook Shops, una solució completa de ecommerce perquè les petites empreses puguin vendre online

Sota el paraigua de la crisi del Coronavirus i el mal que està fent a les petites empreses, Facebook Shops es presenta amb l'objectiu de facilitar que qualsevol empresa pugui connectar amb els seus clients per a oferir-li una experiència de compra fàcil i fluida.

La nova eina permetrà la creació d'una única botiga tant a Facebook com a Instagram, i es podrà fer preguntes o enviar missatges a través WhatsApp, Messenger o Instagram Direct, integrant així la resta de solucions de les empreses del grup. Encara que ja anuncien que molt aviat també podrem fer compres directament a través de WhatsApp i Messenger.

Facebook Shops s'està començant a llançar amb empreses dels EE.UU., i asseguren que estarà disponible més àmpliament en els pròxims mesos.

En aquest nou repte, Facebook anirà de la mà de partners com Shopify, BigCommerce o WooCommerce, per a oferir el suport necessari a les petites empreses.

Introducing Facebook Shops

Browse Products and Purchase in Facebook Shops

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.