La meitat de la població mundial farà servir les xarxes socials aquest any

Per si algú tenia dubtes, les xarxes digitals i el eCommerce s'han convertit en una part indispensable de la vida quotidiana de persones de tot el món.

La meitat de la població mundial farà servir les xarxes socials aquest any

Gairebé el 60% de la població mundial ja està online, 4.538 milions de persones, i els usuaris de les xarxes socials ja ha superat els 3.800 milions.

Són les principals dades que ofereix l'informe “Digital in 2020”, elaborat per We Are Social en col·laboració amb Hootsuite, i que recull les principals tendències digitals i de xarxes socials a tot el món.

Si ens centrem en Espanya, 29 milions de persones utilitzen diàriament les xarxes socials i passen gairebé sis hores al dia en Internet, gairebé dues d'elles en les xarxes socials. A destacar també que en el 92% dels casos s’accedeix a través d'un telèfon mòbil.

YouTube continua sent la xarxa social més utilitzada pels espanyols (89%), seguida de WhatsApp (86%), Facebook (79%), Instagram (65%) i Twitter (53%).

En l’àmbit del eCommerce, el 74% dels espanyols va fer una compra online l'últim mes, sent els mètodes de pagament més utilitzats, gairebé un 50% la targeta de crèdit, seguit per un 22% el eWallet, i un 13% per transferència bancària.

Digital 2020 España

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.