Clubhouse, la nova revelació en xarxes socials

Encara que té menys d'un any de vida, es troba en una fase beta inicial, només està disponible per a telèfons iPhone i el seu registre funciona per invitació, tot això no han estat impediments perquè Clubhouse es converteixi en la nova xarxa social del moment.

Clubhouse, la nova revelació en xarxes socials

Bàsicament Clubhouse és una app que permet realitzar converses d'àudio entre els diferents usuaris, ja siguin xerrades informals entre amics, o escoltar ponències de conferenciants.

Les diferents xerrades s'organitzen en sales temàtiques (rooms), que a la seva vegada poden estar sota el paraigua de “Clubs” d'interès. En registrar-se l'usuari selecciona els seus interessos per a poder trobar les sales, i també pot fer-se seguidor d'altres usuaris per a veure la seva activitat en la xarxa.

Clubhouse no ho tindrà fàcil ja que actualment Twitter també està treballant en Spaces, la seva nova funcionalitat que també permet crear sales amb xats d'àudio.

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.