Comença la convocatòria del Kit Digital per a empreses de 3 a 9 treballadors

S'obre el període de sol·licitud d'ajudes del Programa Kit Digital per a l'empreses del Segment II, en aquesta ocasió van dirigides petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació d'entre 3 i menys de 10 empleats, i amb domicili fiscal situat en territori espanyol.

Comença la convocatòria del Kit Digital per a empreses de 3 a 9 treballadors

Per a aquesta convocatòria, l'import màxim d'ajuda o bo digital per beneficiari serà de 6.000€ per a adquirir les solucions de digitalització de les diferents categories: Creació web, Comerç electrònic, Gestió de Xarxes Socials, Gestió de Clients, …

Es podran sol·licitar les ajudes a partir del 2 de setembre del 2022 i tindran un termini de presentació de 12 mesos, fins al 2 de setembre del 2023 a les 11.00 hores.

Aprofitem per a recordar que el termini de sol·licitud de les ajudes per al Segment I (entre 10 i menys de 50 empleats), s'ha ampliat fins el pròxim 15 de març del 2023.

Pròximament, previsiblement de cara a octubre, es realitzarà l'obertura per al Segment III, petites empreses o microempreses d'entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d'autoocupació.

Des de Internext, com a agent digitalitzador acreditat, et volem acompanyar en el tràmit de sol·licitud i el desenvolupament del teu projecte digital. Contacta ara amb nosaltres!

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.