Parlem?

Tenim ganes de conèixe’t i que ens expliquis el teu projecte, és la millor manera de veure si et podem ajudar.
Truca’ns al telèfon 93 185 30 60, escriu-nos un mail a hola@internext.es, o si ho prefereixes omple el següent formulari.
T’estem esperant!

A l’efecte del compliment amb el que es disposa en la Llei orgànica 15/1999. de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que aquestes dades que ens facilita s’incorporaran a un fitxer el responsable del qual és Internext Interactive Creativity S.L. amb domicili en la c/ Barcelonès, 5, Loc.4 - 08940 Cornellà del Llobregat amb la finalitat de respondre a les seves consultes o comentaris, i que no seran cedits a tercers sense el seu consentiment previ. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en dirigir-se al responsable a la direcció indicada. Així mateix l’informem que Internext Interactive Creativity S.L. compleix amb totes les mesures tècniques i organitzatives establertes en la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades.

Barcelonès, 5 Local
08940 Cornellà de Llobregat,  Barcelona
Tel: +34 93 185 30 60
Mail: hola@internext.es
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.