El festival de Porta Ferrada 2020 tanca amb èxit d’aforament

Tot i les excepcionals circumstàncies que estem vivint, s'ha pogut celebrar una nova edició del festival d'estiu de Sant Feliu de Guíxols.

El festival de Porta Ferrada 2020 tanca amb èxit d’aforament

Ha estat una edició especial i plena de reptes, però que s'ha pogut celebrar gràcies a la ferma voluntat de l'Ajuntament i la promotora TheProject. El públic ha respost donant suport a la iniciativa, fent que es tanqui aquesta edició amb un 95% de l'aforament venut.

Amb la ferma voluntat de tirar endavant, el festival ja ha anunciat algunes actuacions pel proper estiu, Jamie Cullum, Ben Harper, Simple Minds, Kool and The Gang, Bad Gyal, Leiva o God Save the Queen serán alguns dels artistes que podrem veure a la pròxima edició.

Estem molt contents d'haver participat en aquest repte, i esperem que de cara a l'any que ve puguem veure una nova edició més tranquil·la.

Vídeos

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.