Tria el teu nom d’usuari de YouTube

Fa uns dies rebíem l'avís que YouTube obriria la possibilitat de seleccionar el nom d'usuari i del nostre canal, doncs bé… ja és aquí!, avui ens ha arribat un email comunicant que ja podem triar el nostre nom!

Tria el teu nom d’usuari de YouTube

Els noms d'usuari de YouTube són una nova forma que tenen els usuaris de comunicar-se entre ells, altres persones podran fer servir el teu nom d'usuari per a citar-te en els comentaris, les publicacions en la pestanya Comunitat i més. I a més passarà a formar part de l'URL del teu canal.

Si tens una URL personalitzada per al teu canal, la tindràs reservada perquè la utilitzis com a nom d'usuari. Si t'agrada, no hauràs de fer res més. Si prefereixes un nom d'usuari diferent, podràs canviar-lo.

A més, malgrat que encara no tinguis una URL personalitzada, també podràs triar un nom d'usuari. No oblideu que el nom d'usuari és únic per a cada canal.

El nom d'usuari ha de complir aquests requisits:

  • Tenir entre 3 i 30 caràcters
  • Estar compost per caràcters alfanumèrics (A‑Z, a‑z, 1‑9)
  • Pot incloure guions baixos (_), guions (-) i punts (.)
  • No semblar-se a una URL ni a un número de telèfon
  • No estar en ús actualment
  • Seguir les Normes de la Comunitat de YouTube

Anima't i tria el teu nom d'usuari quan puguis, si algú tria el teu ja no el podràs sol·licitar!

Vídeos

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.